Alt pirineu

Residència i Guarderia Canina

26/10/2018 0:00:00

Disposem de diferents tipus de patis, on en cadascun d'ells el vostre gos podrà gaudir de diverses activitats: piscina per a gossos, terrari per fer forats, un pati amb estimulació olfactiva,una pista amb diferents objectes tipus pista americana, etc.

També rebreu via whatsap, diferents vídeos i fotos del vostre gos, per poder veure com està ell durant les seves vacances.

En cas d’urgència veterinària, serà atès immediatament, sempre a càrrec del client.

PREUS Residència Canina BUIXITS Alt Pirineu

Els preus inclouen: atenció individualitzada de cada gos, neteja i desinfecció de l'habitació, alimentació de gamma alta i diverses sortides diàries als patis, amb grup o individualitzades.

1 GosA consultar
Llarga duradaA consultar
+ de 1 gosA consultar
Guarderia de diaA consultar

Dintre del servei de Residència Canina podreu gaudir de diversos Serveis Extra:

1- Trasllats: Recollida i Entrega del gos a casa teva (el preu va en funció de la distància).

2- Sortides Individualitzades i personalitzades, on ens emportem al teu millor amic de passeig. Moments en els quals aprofitem entre altres coses per socialitzar-lo, fer treballs de corretja o simplement per estimular-lo en, un entorn tranquil i relaxant. DIsposem de 2 opcions:

Passeig Urbà: anem a passejar per Pont de Suert o Vilaller, adaptant el passeig a les característiques del gos, triant l'entorn on es senti còmode i gaudeixi del passeig. Cost a consultar

-Passeig Natura: portem el gos a passejar per entorns tranquils i relaxats, pels boscos veïns i per la vora del Noguera Ribagorçana, on si li agrada l'aigua, podrà fer un capbussó. Cost preu a cnsultar.

3- Dieta Buixits: oferim la possibilitat de complementar la dieta habitual a base de pinso amb la dieta Buixits. Un cop al dia, els gossos de l'Equip Buixits Terres de l'Ebre s'alimenten de menjar no processat. El menú pot ser molt variat! Pot incloure carn, peix, fruita, pasta amb verdura... varia diàriament i ho adaptem a les necessitats individuals de cada pelut.

Per exemple, en cadells o en gossos d'edat avançada, una part d'aquesta dieta inclourà carn crua triturada. Cost A consultar

 

Requisits:

1- És estrictament necessari que els peluts que entren a la nostra residència portin xip.

2- El gos ha de tenir les vacunes al dia.

3- S'haurà de posar una pipeta anti-parasitària al moment de l'entrada.

4- La primera vegada, s'ha de portar la cartilla del gos i el DNI del propietari per fer la fitxa de registre.

5- Cada vegada que el gos es quedi en Residència o en Guarderia de dia, el propietari haurà de portar un llitet o una manteta i un juguet, per posar-ho com a referència a l'habitació personal de cada gos.

6- La meitat de l'import s'haurà d'abonar al moment de deixar el gos. L'altra meitat s'abonarà al moment de la recollida.

Si és la primera vegada, recomanem que vingueu a coneixer-nos amb el vostre millor amic uns dies abans de l'entrada del gos a la resi!

Nucli Zoològic: L2500199

Centres Buixits

Terres de l'ebre (Tortosa)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Tortosa Terres de l'ebre

Terres de l'ebre (Tortosa)
Terres de l'ebre (Tortosa)

Terres de Ponent (Golmés)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Golmés,Terres de Ponent, pla d'urgell

Terres de Ponent (Golmés)
Terres de Ponent (Golmés)

Alt Pirineu (Vilaller)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Vilaller, Alt Pirineu

Alt Pirineu (Vilaller)
Alt Pirineu (Vilaller)

Activitats

Curs intensiu educació canina

Activitats

03/06/2019 0:00:00

Juliol 2019

Curs intensiu educació canina
Curs intensiu educació canina