Terres de l'ebre

Classes particulars

17/08/2018 0:00:00

Classes de Cadells

L'educació d'un cadell comença des del moment en que arriba a casa. Avui en dia comencem a educar un gos, a partir dels 2 mesos, ja que així podem prevenir possibles problemes, començant des d'enesnyar al gos a fer les necessitats al lloc escollit, aprendre a quedar-se sol o evitar que el gos ens mossegui les mans o els peus quan vol jugar amb nosaltres, entre moltes altres coses.

Aquesta etapa és fpnamental, ja que sempre és més fàcil educar que reeducar.

Les classes són particulars, combinant classes a diversos entorns:

  • Al nostre centre, per treballar comunicació canina, socialització amb altres gosoos, joc i obediència
  • a casa de la família, on treballem la gestió d'espais, l'alimentació i ensenyar al gos a saber quedar-se sol a casa;
  • Per la zona de passeig diari del gos, per treballar gestió de corretja i presentacions amb altres gossos.

"El Període Sensible de Socialitacio del cadell, es de les 3 setmanees fins les 16 setmanes, així que a partir de que el gos cumpleixi els 4 mesos, s'haurà tancat una porta d'aprenentatge de manera definitiva"

 

Educació

Educar un gos vol dir ensenyar-li a conviure en una societat humana  de manera adequada.  Dintre d'aquesta societat actual, hi ha moltes normes i molts estímuls, que d'entrada, poden ser extranys per a un gos. Avui en dia, l'ensinistrament pròpiament dit ha quedat obsolet, ja que ensinistrar a un gos és ensenyar-li un seguit d'ordres per a que ell les realiti.

La Metodologia d'Educació Buixits, és un sistema propi creat després de molts anys i d'haver treballat amb molts de gossos. Està basada en 5 punts, amb els quals podem educar o reeducar als gossos de companyia d'avui en dia: els gossos de ciutat.

Alimentació, Passeig, Socilaitació, Joc i Obediència, seran els punts principals d'aquesta metodologia tan actual i innovadora.

Un sistema per tota la família!

 

Modificació de Conductes No Desitjades

Tibar de la corretja durant el passeig, buixir a altres gossos, tenir por de gososs o persones, no saber-se quedar sol a casa, ser agressiu cap a gossos, persones o nens, ...

 Us sona alguna d'aquestes conductes?

Doncs totes elles tenen solució!

Hi ha conductes lleus, com que el gos ens tibi de la corretja o que ens destroci coses de casa, que acostumen a tenir una ràpida solució, i hi ha conductes que són greus o molt greus, com gossos que tenen una agressivitat cap a altres gossos o cap a persones, o gossos que tenen por o pànic a diferetns coses, com per exemple a sortir al carrer. Totes aquestes conductes, per molt greu que us semblin, tenen solució! O si més no, un bon marge de millora!

Contacta'ns i et farem una avaluació GRATUÏTA al nostre centre per diagnosticar el problema del teu gos i plantejar-te un pla personalitat de treball.

No t'esperis més i torna a disfrutar plenament del teu gos!

Centres Buixits

Terres de l'ebre (Tortosa)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Tortosa Terres de l'ebre

Terres de l'ebre (Tortosa)
Terres de l'ebre (Tortosa)

Terres de Ponent (Golmés)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Golmés,Terres de Ponent, pla d'urgell

Terres de Ponent (Golmés)
Terres de Ponent (Golmés)

Alt Pirineu (Vilaller)

Centres Buixits

17/08/2018 0:00:00

Vilaller, Alt Pirineu

Alt Pirineu (Vilaller)
Alt Pirineu (Vilaller)

Activitats

Curs intensiu educació canina

Activitats

03/06/2019 0:00:00

Juliol 2019

Curs intensiu educació canina
Curs intensiu educació canina